Hyppää sisältöön

100 tasa-arvotekoa Uusimaa-viikolla: Tervetuloa Uusia näkökulmia kuntien kilpailukykyyn -seminaariin 12.5.2017

Tervetuloa Uusimaa-viikon kilpailukykypäivän päätapahtumaan Uusia näkökulmia kuntien kilpailukykyyn -seminaariin 12.5.2017 klo 9.30-12.30 Pasilan Virastotalon Isossa auditoriossa. 100 tasa-arvotekoa ja Työelämä 2020 Uudenmaan alueverkoston Uudenmaan kunnille suunnattu seminaari avaa kuntalaisia valmentavia kilpailukykytekijöitä tasa-arvon ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Seminaari soveltuu kuntapäättäjille, kuntatyönantajille ja -työntekijöille, yrityksille, järjestöille, medialle ja kuntalaisille. Ilmoittautumiset pyydetään ennakkoon lomakkeen kautta.

Seminaarin alussa kuullaan avauspuheenvuorot sekä alustukset kahdesta teemasta: sukupuolten tasa-arvon ja työelämän hyvinvoinnin edistämisestä kunnissa. Seminaarin lopettaa paneeli- ja kyselytunti. Puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.  Seminaari on Uusimaa-viikon Kilpailukykypäivän päätapahtuma ja osa Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa. Uusimaa-viikon sivuille päästee tästä.

Seminaari järjestetään Pasilan Virastotalon Isossa auditoriossa (Opastinsilta 12, 2krs, 00520 Helsinki). Tilaisuuden alussa voi tutustua yhteistyökumppanien näyttelypöytiin. Tilaisuuteen mahtuu noin 120 henkeä. Osallistujia toivotaan kaikista Uudenmaan kunnista. Tilaisuus on kaikille avoin ja  maksuton. Ilmoittautumiset pyydetään ennakkoon lomakkeen kautta. Seminaarin pääsivuille ja ilmoittautumiseen pääset tästä.

Naisjärjestöjen Keskusliiton ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan yhteinen 100 tasa-arvotekoa on haastanut kaikki Uudenmaan 26 kuntaa mukaan toteuttamaan uusia ja konkreettisia tasa-arvotekoja osana Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.  Uudenmaan liiton avustamana hanke kutsuu Uudenmaan kuntia mukaan toteuttamaan tasa-arvotekoja hyvinvoivan ja tasa-arvoisemman Suomen puolesta. Hankkeessa edistetään yhteistyötä kuntien kesken tasa-arvon toteuttamiseksi ja selvennetään kuntien mahdollisuuksia kehittää suomalaista yhteiskuntaa yhä tasa-arvoisemmaksi kansainvälisten ja kansallisten suositusten mukaisesti. Hankkeessa osallistetaan mukaan Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöjä sekä valtakunnallisen 100 tasa-arvotekoa -hankkeen kumppaneita edistämään tasa-arvoa kuntatasolla. Lue 100 tasa-arvotekoa –hankkeesta Uudellamaalla ja tutustu kuntatason tiiviseen tasa-arvotietopakettiin sekä viestintämateriaaleihin.

Tervetuloa!

Jaa somessa: