Hyppää sisältöön

BPW Finland – Suomen liike ja virkanaisten liiton tasa-arvotekona Työttömästä Equal pacE -ammattilaiseksi koulutushanke yli 50-vuotiaille naisille

BPW Finland – Suomen liike ja virkanaisten liitto – aloittaa tänä syksynä Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella kaksivuotisen Työttömästä Equal pacE -ammattilaiseksi koulutushankkeen. Koulutukseen voivat hakea työttömät tai työttömyysuhan alla olevat yli 50-vuotiaat, korkeasti koulutetut naiset, joiden kotipaikka on Uudellamaalla. Koulutuksen tavoitteena on, että naiset voivat työllistää itsensä vähintään osa-aikaisesti equal pacE -ammattilaisina ja kouluttajina uudelleenkoulutuksen ja oman yrittäjyyden avulla.

 

Equal pacE on vuosi sitten Suomessa lanseerattu verkkotyökalu, joka on suunniteltu tunnistamaan koulutuksen, vakituisen työsopimuksen keston, työkokemuksen, tehtävien haastavuuden ja työntekijän esimiesaseman vaikutukset naisten ja miesten välisiin palkkaeroihin. Equal pacE -tulosraportti lisää yritysten – niin yksityisen kuin julkisen sektorinkin – palkkarakenteiden sisäistä läpinäkyvyyttä ja edistää siten sukupuolten välisten palkkaerojen kaventamista.

Koulutushankkeessa yhdistyvät BPW Finlandin tärkeä tavoite ”sama palkka samasta tai samanarvoisesta työstä” sekä yksi liiton toiminnan vuoden 2016 painopisteistä: yli 50-vuotiaitten naisten työllistymisen edistäminen.

Lisätietoja täältä.

Voit hakea vielä mukaan BPW Finlandin Työttömästä Equal pacE -ammattilaiseksi -koulutukseen! Syksyn 2016 aikana järjestetään kaksi kurssia aikavälillä 10.-28.10.2016 ja 17.10.-4.11.2016. HAKU PÄÄTTYY 20.9.2016.

Lue lisää koulutuksesta Teot-sivultamme!

Jaa somessa: