Hyppää sisältöön

Elinkeinoelämän keskusliitto kampanjoi työsyrjintää vastaan

Elinkeinoelämän keskusliitto lähtee mukaan Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeeseen Työ ei syrji -kampanjallaan. Valtakunnallinen kampanja haastaa yritykset ja organisaatiot edistämään työelämän tasa-arvoa. Kampanjaan on ilmoittautunut tähän mennessä yli 300 erilaista yritystä, ministeriötä ja muuta organisaatiota.

Kampanjan tavoite on tehdä työelämän tasa-arvosta itsestäänselvyys. Näyttävästi katukuvassa alkusyksystä näkyneen kampanjan pääviesti on, että työ ei syrji, vaan ihmisten asenteet.

Elinkeinoelämän keskusliitto tilasi aiemmin tänä vuonna kyselyn, jonka mukaan seitsemän prosenttia työikäisistä on kokenut seksuaalista häirintää työssään viime kahden vuoden aikana. Työnhakuun liittyvää ikäsyrjintää kertoo kokeneensa 10 prosenttia.

Kampanjaan osallistuvat organisaatiot sitoutuvat edistämään syrjimätöntä ja kaikille avointa työkulttuuria. Organisaatiot voivat myös haastaa toisiaan mukaan kampanjaan.

Lisätietoa #eisyrji-kampanjasta löytyy kampanjan nettisivuilta. Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittautua kampanjaan täällä.

Jaa somessa: