Hyppää sisältöön

Haku syksyn Nuori tasa-arvovaikuttaja -koulutukseen on nyt auki!

Plan Suomi ja Naisjärjestöjen Keskusliitto järjestävät Nuori tasa-arvovaikuttaja -koulutusohjelman toista kertaa syksyllä 2021.

Koulutusohjelma tarjoaa 15-29-vuotiaille nuorille mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan, edistää sukupuolten tasa-arvoa sekä suunnitella ja toteuttaa oma tasa-arvoteko.

Syyskuussa alkavan puolen vuoden koulutusjakson tavoitteena on kannustaa nuoria löytämään keinoja ja uusia tapoja tehdä sukupuolten tasa-arvoa edistävää vaikuttamistyötä. Koulutusohjelman aikana nuoret tutustuvat Planin ja Naisjärjestöjen Keskusliiton avustuksella sukupuolten tasa-arvoon ja siihen liittyviin haasteisiin globaalina ja laaja-alaisena ilmiönä. Koulutusohjelmassa nuoret suunnittelevat ja toteuttavat oman tasa-arvoprojektinsa, mihin he saavat tukea Naisjärjestöjen Keskusliiton mentoreilta.  

Koulutusohjelman jälkeen nuorilla on kattava ymmärrys sukupuolen ja tasa-arvon merkityksestä yhteiskunnassa, tarvittavat taidot ja kyvyt jatkaa tasa-arvotekojen tekemistä sekä verkostot jatkaa vaikuttamistoimintaa. Haku Nuori tasa-arvovaikuttaja -koulutukseen on auki 8.8. asti, ja avoinna kaikille tasa-arvoasioista ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille. Hae mukaan täältä!

Koulutusohjelma järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2020, jolloin ohjemaan osallistui 17 aktiivista nuorta ympäri Suomea. Lue syksyn 2020 koulutusohjelmasta lisää täältä, ja koulutsohjelmaan osallistuneen Kaarina Harkonmäen blogi täältä.

Kuva: Plan International.

Jaa somessa: