Hyppää sisältöön

Kumppanit

100 tasa-arvotekoa ja Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeiden perustajat ja vetäjät ovat tasa-arvoasiain neuvottelukunta TANE ja Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry.

Hankkeessa tehdään tiiviisti yhteistyötä Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöjen kanssa. Hankkeella on vuosien varrella ollut lukuisia kumppanitahoja, jotka ovat sitoutumisellaan mahdollistaneet työn onnistumisen. Kumppanit vievät omalta osaltaan sanaa eteenpäin Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeesta ja edistävät sen toteutumista.

Tällä hetkellä toimimme yhteistyössä mm. kirkkohallituksen, Suomen Lähetysseuran, We in Games Finlandin, ja Plan International Suomen kanssa.

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -foorumi

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -foorumi kokoaa yhteen vaikutusvaltaisen joukon johtajia, yhteiskunnallisia vaikuttajia ja tasa-arvoasiantuntijoita julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta. Foorumi edustaa ja edistää hanketta omalla arvovallallaan sekä seuraa hankkeen etenemistä. Foorumi kuulee asiantuntijoita tasa-arvotyön ja naisten oikeuksien kehityksestä. Foorumin puheenjohtajana toimii presidentti Tarja Halonen.

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -foorumin kokoonpano 2020-2022.

Jaa somessa: