Hyppää sisältöön

KivaQ Oy Ab tasa-arvotekona KivaE-tasa-arvokysely työelämän tasa-arvosuunnitteluun!

KivaQ Oy Ab on kehittänyt uudenlaisen työkalun helpottamaan työelämän tasa-arvosuunnittelua. Yritys on tuomassa markkinoille uuden KivaE-tasa-arvokyselyn työelämän tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

KivaQ Oy Ab haluaa uuden kyselytyökalun avulla kannustaa kaiken kokoisia työpaikkoja julkisella ja yksityisellä sektorilla edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa ja laajemmin yhdenvertaisten oikeuksien toteutumista työelämässä. Lopputuloksena on paitsi parempi työtyytyväisyys, myös entistä tuottavampi ja tuloksellisempi työ.

Kyselyn avulla työpaikkojen on entistä helpompi selvittää työntekijöiden kokemukset tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nykytilasta sekä mahdollisesta syrjinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta. Konkreettisten muutosten aikaansaamiseksi kysely myös tuo esiin eri toimijoiden – johdon, esimiesten ja työntekijöiden – roolin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä.

”Halusimme luoda helppokäyttöisen työkalun, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työpaikan omista lähtökohdista käsin. Kysely auttaa myös tunnistamaan, miten työntekijöiden erilaista osaamista käytetään työpaikalla – esimerkiksi sukupuoleen, ikään tai kansalaisuuteen katsomatta. Lisäksi kysely on hyvä tuki lakisääteisten tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmien laatijoille” toteaa KivaQ:n kehitysjohtaja Tarja Arkio.

KivaE-kysely on tarkoitus tuoda markkinoille loppuvuodesta 2016. Jatkossa KivaE-kysely on tarkoitus viedä myös kansainvälisille markkinoille EU:n rakennerahasto-ohjelman tuella.

KivaQ Oy Ab on työhyvinvoinnin kehittämiseen erikoistunut yritys.

Lue lisää Teot-sivultamme!

Lisätietoja http://www.kivaq.fi/

Jaa somessa: