Hyppää sisältöön

Koripalloliitto edistää tyttö- ja naiskoripallon asemaa Suomessa

Suomen Koripalloliitto on päättänyt lähteä mukaan kansainvälisen koripalloliiton tyttökoripalloharrastusta tukevaan kampanjaan Her World, Her Rules! Kampanjan tavoite on edistää tyttö- ja naiskoripallon asemaa ja levinneisyyttä lajin sisällä sekä ylipäätään liikunnan ja urheilun parissa. Kampanjaan osallistuminen on Koripalloliiton tasa-arvoteko osana Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanketta.

Kampanja käynnistyy vuoden 2019 alussa. Suomen Koripalloliitto kohdentaa kampanjatoimensa valtakunnallisesti tyttö- ja naiskoripalloon keskittyvien ja panostavien seurojen pelaajamäärien kasvattamiseen sekä tyttöjen valmentajien kouluttamiseen ja verkostoitumiseen. Kampanjassa tavoitellaan sekä pelaajien ja valmentajien määrällistä kasvua että entistä laadukkaampaa ja korkeammin arvostettua tekemistä tyttö- ja naiskoripallon parissa.

Teollaan Koripalloliitto osallistuu myös opetus- ja kulttuuriministeriön tasa-arvotekojen haasteeseen. Kaikki 31.10. mennessä mukaan ilmoitetut urheilun ja liikunnan tasa-arvoteot ovat mukana Piikkarit-palkintojen jaossa.

Jaa somessa: