Hyppää sisältöön

Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -johtamiskoulutus alkaa pian – hae mukaan 30.6. mennessä!

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on myöntänyt Olympiakomitealle kaksivuotisen Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankerahoituksen Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -johtamiskoulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on kannustaa ja tukea naisia hakeutumaan liikunnan ja urheilun johtotehtäviin, parantaa naisten etenemis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, luoda verkostoja ja löytää konkreettisia keinoja, joilla tasa-arvoa voidaan edistää.

Hankkeen aikana järjestetään kaksi koulutuskokonaisuutta, joissa koulutetaan yhteensä 60 liikunnan ja urheilun parissa olevaa naista ympäri maata johtamis- ja tasa-arvoasioissa. Osallistujat saavat työkaluja itsensä johtamiseen, vuorovaikutukseen, viestintään, muutosten läpiviemiseen, hyvään hallintoon sekä strategiseen suunnitteluunJokainen osallistuja saa lisäksi oman mentorin. Hankkeessa järjestetään viisi alueellista seminaaria sekä kootaan julkaisu liikunnan ja urheilun toimijoiden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön tueksi.  

Koulutuksen kohderyhmänä ovat paikallisen ja alueellisen tason toimijat, esimerkiksi urheiluseuroissa työ- tai luottamustehtävissä toimivat naiset.

Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -hankkeen kehitystavoitteena on tasa-arvoistaliikunta- ja urheilujärjestöjen luottamus- ja ammattijohdon sukupuolijakaumaa ja purkaa tasa-arvon toteutumista hidastavia rakenteita ja käytänteitä sekä lisätä liikunnan ja urheilun parissa toimivien ymmärrystä ja osaamista tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksissä. 

Lue lisää. Ilmoittautumistiedot täältä.

Jaa somessa: