Hyppää sisältöön

Oulun seudun Nytkis, Suomalaisen Naisliiton Oulun osasto ry ja Oulun Naisunioni yhdessä 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen Rauha, tasa-arvo ja ihmisoikeudet -yleisötilaisuudella

Oulun seudun Nytkis, Suomalaisen Naisliiton Oulun osasto ry ja Oulun Naisunioni järjestävät yhdessä tänään 24.10.2014 Rauha, tasa-arvo ja ihmisoikeudet -yleisötilaisuuden Oulun kaupungin kirjaston Pakkalan salissa klo 18-20. Pääpuhujina ovat Naisjärjestöjen Keskusliiton (NJKL) puheenjohtaja Eva Biaudet, kirkkoherra Satu Saarinen ja johtaja Piia Rantala-Korhonen. YK:n päivänä järjestöt haluavat korostaa, että rauha ja ihmisoikeudet kuuluvat myös tasa-arvoasioihin.

Tilaisuudessa Suomalaisen Naisliiton Oulun osasto ry jakaa kahdelle vaikuttajanaiselle Opetusneuvos Hilja Vilkemaan Stipendisäätiön tunnustuspalkinnot. Palkinnot jaetaan arvokkaasta tasa-arvoon vaikuttavasta toiminnasta naiset näkyviin -teemalla. Tilaisuuteen on kutsuttu laajasti NJKL:n jäsenliittojen yhdistysten jäseniä. Tilaisuuden tarkoituksena on vahvistaa naisten järjestöjen yhteistyötä tasa-arvoa käsittelevissä alueen asioissa ja naisten osallistumista yhteisiin tasa-arvotavoitteisiin Oulun lähialueilla.

Jaa somessa: