Hyppää sisältöön

Presidentti Halonen mukaan 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että presidentti Tarja Halonen on 11. elokuuta järjestetyssä tapaamisessa lupautunut toimimaan Naisjärjestöjen Keskusliiton ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan 100 tasa-arvotekoa -hankkeen kunniatoimikunnan puheenjohtajana. Kunniatoimikunta kokoaa yhteen eri alojen asiantuntijoita ja edistää arvovallallaan ja verkostoillaan tasa-arvotekojen tekemistä.

”Se, että Suomella on maine tasa-arvomaana ei riitä. Tasa-arvon edistäminen vaatii jatkuvaa työtä – yhdessä”, sanoi Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet. TANEn puheenjohtaja Sari Raassina kertoi, että ”tasa-arvoteot ovat konkreettista ja vaikuttavaa toimintaa, joka luo kestävää Suomea myös tulevaisuuteen. 100 tasa-arvotekoa -hanke mahdollistaa myös organisaatioiden verkottumisen tasa-arvotyössä.”

Kunniatoimikunnan jäsenet julkistetaan myöhemmin. Tasa-arvotekojen tekijöiksi voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä projektipäällikkö Liisa Ketolaiseen liisa.ketolainen [a] naisjarjestot.fi

Tapaamiseen osallistuivat Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet, tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Sari Raassina, Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen, tasa-arvoasiain neuvottelukunnan pääsihteeri Tanja Auvinen, hankkeen projektipäällikkö Liisa Ketolainen ja Naisjärjestöjen Keskusliiton pääsihteeri Terhi Heinilä.

‪#‎Suomi100‬
‪#‎Yhdessä‬
‪#‎naisjärjestöt‬
‪#‎TANE‬
‪#‎tasaarvo100‬

 

Jaa somessa: