Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Naisjärjestöjen Keskusliitto, Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeen saavutettavuusseloste.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.tasaarvoteot.fi ja on laadittu / päivitetty 08.10.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Naisjärjestöjen Keskusliiton arvioinnin mukaan www.tasaarvoteot.fi täyttää digipalvelulain asettamat kriittiset saavutettavuusvaatimukset, eli WCAG 2.1 A ja AA -tasojen kriteerit.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

• toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018

• video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi sähköpostilla: toimisto@naisjarjestot.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 00

Jaa somessa: