Hyppää sisältöön

Starttitilaisuus tulossa 16.12.2016

100 tasa-arvotekoa -hankkeen aloitustilaisuus pidetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa 16.12.2016 Helsingin kaupungin juhlasalissa.

Starttitilaisuudessa Helsingin kaupunki esittelee laajaa tasa-arvotyötään ja erilaisten tasa-arvotekojen tekijät kertovat lyhyesti omista hankkeistaan. Nämä tarjoavat esimerkkejä ja innostusta kaikille tasa-arvotekoja suunnitteleville tahoille. Rennossa ja iloisessa tapahtumassa on luvassa myös kulttuuriohjelmaa. Mukana menossa on WOW Finland (Women of the World Finland).

100 tasa-arvotekoa -hanke on jo käynnissä ja etenee koko ajan, joten mukaan tullakseen ei tarvitse odotella starttitilaisuutta. Oman yhteisön teko kannattaa suunnitella ja ilmoittaa jo nyt!

Lisätietoja tarkasta ajasta, paikasta ja ohjelmasta on tulossa lähempänä.

Kuva: Helsingin kaupunki on 100 tasa-arvotekoa -hankkeen tärkeä kumppani. Kuvassa Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet.

Kuvassa Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet.
Jaa somessa: