Hoppa till innehåll

Tillgänglighetsutlåtande

Välkommen, det här är ett tillgänglighetsutlåtande för Kvinnoorganisationernas Centralförbunds projekt Jämställdhetsgärningar ger förändring.

Det här jämställdhetsutlåtandet gäller tjänsten www.tasaarvoteot.fi och har upprättats/uppdaterats den 8 oktober 2020. Tjänsten omfattas av lagen om tillhandahållande av digitala tjänster och dess krav på att offentliga webbtjänster ska vara tillgängliga.

Vi har själva granskat hur tillgänglig den här tjänsten är.

Tillgänglighetsstatus för den digitala tjänsten.

Tjänsten uppfyller de kritiska tillgänglighetskraven. Enligt Kvinnoorganisationernas Centralförbunds bedömning uppfyller webbplatsen www.tasaarvoteot.fi de kritiska tillgänglighetskraven i lagen om tillhandahållande av digitala tjänster, det vill säga kriterierna på nivåerna WCAG 2.1 A och AA.

Följande omfattas inte av lagstiftningen:

• filer från kontorsprogram (t.ex. doc, pdf, odt) då dessa publicerats före den 23 september 2018

• video- eller ljudupptagningar som publicerats före den 23 september 2020

Upptäckte du en tillgänglighetsbrist i vår digitala tjänst? Beskriv den för oss så gör vi vårt bästa för att korrigera den: [email protected]

Tillsynsmyndighet

Kontakta oss om du vill påtala brister i tillgängligheten på vår webbplats. Det kan ta 14 dagar innan du får ett svar. Om du inte är nöjd med det svar du har fått eller inte får något svar alls inom två veckor, kan du lämna in en anmälan om bristande tillgänglighet till Regionförvaltningsverket i Södra Finland. På regionförvaltningsverkets webbplats finns det beskrivet hur du kan lämna in en anmälan och hur ärendet behandlas.

Tillsynsmyndighetens kontaktuppgifter

Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för tillgänglighetstillsyn
www.tillganglighetskrav.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
telefonnummer växel 0295 016 00

Dela på sociala medier: