Hyppää sisältöön

Tee tasa-arvoteko ja tule mukaan järjestöjen toimintaan

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke kerää Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöissä ja läheisissä yhteistyöjärjestöissä tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä esille yhteen paikkaan. Ensimmäiset tehtävät on julkaistu nyt.

Suomessa toimii monia järjestöjä, jotka tekevät työtä sukupuolten tasa-arvon edistämiseksi. Osallistumalla järjestöjen työhön voit edistää tasa-arvoa juuri niin kuin haluat.

Keräämällä yhteen paikkaan esille naisjärjestöjen tarjoamia vapaaehtoistehtäviä Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke haluaa sekä tuoda tehtävät helpommin tarjolle että näyttää sitä moninaista työtä, jota järjestöt ja vapaaehtoiset tekevät.

Tarjolla on monia erilaisia tehtäviä ja myös etäosallistuminen on usein mahdollista. Tutustu lisää täältä ja ole rohkeasti yhteydessä taulukossa kerrottuihin yhteyshenkilöihin – järjestöt odottavat yhteydenottoasi.

Vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta on demokratian, yhteiskuntarauhan ja yhteiskunnassa syntyvän luottamuksen edellytys. Naisjärjestöjen tekemä tasa-arvon edistämistyö on pitkäjänteistä ja pyrkii muuttamaan rakenteita. Samalla järjestöt tekevät myös konkreettista työtä ihmisten parissa erilaisissa kerhoissa, seuroissa, tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Järjestöissä opitaan toimimaan yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Järjestöt ansaitsevat kaiken tuen ja arvostuksen, jotta työ voi jatkua menestyksekkäästi myös tulevaisuudessa.

Kuva: Mari Waegelein

Jaa somessa: