Hyppää sisältöön

KD Naiset järjestää hyvinvointi- ja ulkoilutapahtumia ikääntyneille naisille

Aktiivisena naisjärjestönä KD NAISET pitää tärkeänä huomioida iäkkäät naiset. He ennen sotia, sodan aikana ja heti sodan jälkeen syntyneet ovat uhranneet elämänsä maamme rakentamiseen. Kuitenkin juuri heidän keskuudessaan mm. eläkeköyhyys on suurinta. Nyt on meidän taattava heille mahdollisimman hyvä ja arvokas vanhuus sekä hoiva.

Tasa-arvon puolesta puhuvana naisjärjestönä haluamme toteuttaa naisten keskinäistä solidaarisuutta. Lupaamme tehdä keskinäisen kunnioituksen ja luottamuksen saavuttamiseksi naisten kesken hyvää ja oikeudenmukaista yhteistyötä tasa-arvoisemman yhteiskunnan ja naisten oikeuksien saavuttamiseksi sekä palkkauksen, uralla etenemisen että muiden oikeuksien suhteen. Haluamme myös miehet toimimaan tavoitteidemme saavuttamiseksi, ”HeForShe”.

Ohjelmissamme, puheissamme ja teoissamme haluamme tuoda iäkkäät naiset näkyville. Konkreettisena toimena järjestämme seniorien hyvinvointi- ja ulkoilutapahtumia eri puolella Suomea. Pyrimme myös vapaaehtoisvoimin auttamaan senioreja päivittäisten toimien suoriutumisesta (kaupassakäynnit, lääkärikäynnit). Mahdollisuuksien mukaan avustamme myös digitaitojen opettelussa. Pyrimme käynnistämään kunnissa koko Suomen alueella etsivää vanhustyötä, jolla tavoitetaan niitä yksineläviä vanhuksia, jotka eivät muuten jaksa/innostu lähtemään toimintoihin mukaan.

KD NAISET liittohallitus

Tekijä: KD Naiset
Lue lisää

Jaa somessa: