Hyppää sisältöön

KivaE-tasa-arvokysely työpaikoille

KivaQ Oy Ab on tuomassa markkinoille uuden KivaE-tasa-arvokyselyn työelämän tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Kyselyn avulla työpaikkojen on entistä helpompi selvittää työntekijöiden kokemukset tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nykytilasta sekä mahdollisesta syrjinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta. Konkreettisten muutosten aikaansaamiseksi kysely myös tuo esiin eri toimijoiden – johdon, esimiesten ja työntekijöiden – roolin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä.

KivaQ Oy Ab haluaa uuden kyselytyökalun avulla kannustaa kaiken kokoisia työpaikkoja julkisella ja yksityisellä sektorilla edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa ja laajemmin yhdenvertaisten oikeuksien toteutumista työelämässä. Lopputuloksena on paitsi parempi työtyytyväisyys, myös entistä tuottavampi ja tuloksellisempi työ.

KivaE-kyselyä on pilotoitu menestyksekkäästi Kristiinankaupungissa. Kysely on tarkoitus tuoda markkinoille loppuvuodesta 2016. Jatkossa KivaE-kysely on tarkoitus viedä myös kansainvälisille markkinoille EU:n rakennerahasto-ohjelman tuella.

KivaQ Oy Ab on työhyvinvoinnin kehittämiseen erikoistunut yritys. Lisätietoja http://www.kivaq.fi/

Tekijä: KivaQ
Lue lisää

Jaa somessa: