Hyppää sisältöön

Tasa-arvolähettiläät toimeen työpaikoilla

Akavan Erityisalat osallistuu 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen kannustamalla henkilöstöedustajia tasa-arvolähettiläiksi työpaikoille ja haastamalla työnantajia tasa-arvotyöhön.

Akavan Erityisalojen henkilöstöedustajina toimivat jäsenet ryhtyvät työpaikkojensa tasa-arvolähettiläiksi. Tasa-arvon edistäminen kuuluu henkilöstöedustajan normaaliin toimenkuvaan. Nyt terävöitämme toimintaa erityisellä Tasa-arvolähettiläs -kampanjalla, jossa haastetaan liiton ja henkilöstöedustajien yhteisvoimin sekä työnantajaa että jäseniä tasa-arvotyöhön.

Kampanjan fokus on erityisesti tasa-arvoa edistävissä suunnitelmissa, jotka ovat tehokkaita työkaluja tasa-arvotyössä. Suunnitelmat ovat isommilla työpaikoilla lakisääteisiä, mutta silti vielä vajaakäytössä. Tavoitteena on saada kampanjan avulla tasa-arvoa edistävät suunnitelmat tehostetusti käyttöön työpaikoilla. Työnantajille tarjotaan mm. konsultointiapua suunnitelmien tekoon.

Kampanjan tuloksena mahdollisimman monen jäsenen työpaikalla on toimivat ja tehokkaat tasa-arvoa edistävät suunnitelmat, joita toteutetaan myös käytännössä. Kampanjasivustomme on www.akavanerityisalat.fi/tasaarvolahettilas

Tasa-arvoa edistävät suunnitelmat yhteisvoimin käyttöön työpaikoilla!

Lisätietoja: www.akavanerityisalat.fi

Tekijä: Akavan Erityisalat AE ry
Lue lisää

Jaa somessa: