Hyppää sisältöön

Tyttöjen Tie Tähtiin – tapahtumat Helsingissä ja Rovaniemellä

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry ja Suomen Paralympiakomitea järjestävät kansainvälisenä tyttöjen päivänä, keskiviikkona 11. lokakuuta 2017 kaksi erityisesti tytöille suunnattua liikuntakokeilutapahtumaa. Tyttöjen Tie Tähtiin -kokeilutapahtumissa voi tutustua erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin ja löytää oman juttunsa. Tapahtumat järjestetään Helsingissä, Myllypuron Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1) sekä Lapin urheiluopistolla Rovaniemellä (Hiihtomajantie 2) klo 17.00–20.00.

Helsingin tapahtumassa on kokeiltavana mm. cheerleadingia, pyörätuoli- ja Unified-koripalloa, kepparirataa, bocciaa ja taekwondoa. Lisäksi on luvassa kaikille soveltuva katutanssihaaste sekä maailmanmestari Amanda Kotajan ratakelauskoulu! Rovaniemen tapahtumassa pääsee esimerkiksi keilaamaan, pelaamaan sokkopingistä ja kiipeilemään. Tavattavissa on myös Pyeongchangin talviparalympialaisiin valmistautuva kelkkahiihtäjä Sini Pyy.

Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille itsensä tytöksi mieltäville. Tapahtumien tavoitteena on kannustaa vammaisia tyttöjä mukaan liikunnallisten harrastusten ja urheilun pariin ja nostaa myös roolimallien kautta esille tyttöjen mahdollisuuksia liikunnan ja urheilun saralla.

Lisätiedot Helsingin tapahtumasta: VAU, Piia Korpi, puh. 044 767 1368, [email protected]

Lisätiedot Rovaniemen tapahtumasta: VAU, Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, [email protected]

Tekijä: Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry & Suomen Paralympiakomitea
Lue lisää

Jaa somessa: