Hyppää sisältöön

WOW – Women of the World Finland -festivaalin järjestäminen

Tampere-talo juhlistaa Suomen itsenäisyyden juhlavuotta tarjoamalla tilat ja käytännön järjestelyt tapahtumasarjalle, joka menee välittömästi kansainvälisen feminismin ytimeen. Tampere-talo järjestää tasa-arvon edistämiseksi yhdessä kansainvälisen verkoston kanssa valtakunnallisen WOW – Women of the World Finland juhlatilaisuuden 8.3.2017 ja sen jälkeisenä viikonloppuna festivaalin 11.-12.3.2017. Juhlatilaisuutta ja festivaalia edeltävät ja taustoittavat kaikille avoimet Think in -työpajat seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. 

Tapahtumien tavoitteena on vahvistaa ihmisten valinnanvapautta, juhlistaa suomalaisia tyttöjä ja naisia, sukupuolten välistä tasa-arvoa ja vahvistaa erilaisten ihmisten valinnanvapautta. Monipuolinen ohjelma käsittelee teemoja kuten feminismiä, kiintiöitä, perheväkivaltaa, naispiispoja, seksiä, kulttuuria ja ruokaa – kaikkea, mistä naiset haluavat keskustella ja kuulla. 

WOW Women of The World on Lontoon Southbank Centressa kehitetty kansainvälinen tapahtumakonsepti, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaassa. WOW Finlandin järjestävät yhteistyössä Tampere-talo, feministinen Ajatushautomo Hattu sekä Suomen Lontoon instituutti. Festivaali liittää Suomen osaksi kansainvälistä WOW-verkostoa. Tapahtuma on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. 

WOW Finlandin työryhmässä ja Ambassadors-ryhmässä on mukana eturivin naisia kaikilta yhteiskunnan alueilta, kuten toimittaja Maria Veitola, aktivisti Maryan Abdulkarim, taiteilija Rosa Liksom, olympiamitalisti Virpi Sarasvuo ja valtioneuvos Riitta Uosukainen.

Tekijä: Tampere-talo Osakeyhtiö
Lue lisää

Jaa somessa: