Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuussuunnitelma Globaalikeskukselle

Globaalikeskus on 16 globaaliasioiden parissa tekevän järjestön yhteistoimisto. Järjestöt osallistuvat yhdessä 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen tekemällä yhdenvertaisuussuunnitelman toimistolleen tammikuussa 2017.

Suunnitelma keskittyy laajemmin yhdenvertaisuuden edistämiseen toimistolla, mutta se tulee sisältämään erityisesti sukupuolten tasa-arvoon liittyviä toimia muun muassa rekrytoinnin, tapahtumien saavutettavuuden, viestinnän ja tasa-arvotilanteen selvittämisen suhteen. Kiinnitämme huomiota myös etenkin moninkertaisen syrjinnän vaarassa olevien, kuten vammaisten- tai maahanmuuttajanaisten, aseman parantamiseen ja osallistumismahdollisuuksiin. Globaalikeskus valitsee toimistolle myös suunnitelman toimeenpanon seurannasta vastaavan henkilön.

Globaalikeskus on seuraavien toimijoiden yhteinen toimitila: Eettisen kaupan puolesta, Eurooppalainen Suomi ry, EKSO – Euroopan Kulttuuriyhdistys ry, Eurooppanaiset, Eurooppafederalistit ry, Euroklubi, Eurooppanuoret, Kehys ry, WISE – Laajan turvallisuuden verkosto, Demo Finland, Rauhankasvatusinstituutti ry, SaferGlobe, maailma.net, Suomen YK-liitto, Taksvärkki ry ja UNDP Finland.

Tekijä: Globaalikeskus
Lue lisää

Jaa somessa: