Hyppää sisältöön

Tervetuloa juhlimaan tasa-arvoa ja naisia 100 tasa-arvotekoa -hankkeen starttitilaisuuteen 16.12 Helsingin kaupungintalolla!

Haluamme kutsua teidät lämpimästi tervetulleeksi 100 tasa-arvotekoa -hankkeen starttitilaisuuteen, joka järjestetään perjantaina 16.12.2016 klo 14-16 Helsingin kaupungintalon juhlasalissa (Pohjoisesplanadi 11-13). Iloisessa ohjelmassa on luvassa tasa-arvotekojen esittelyä, kiinnostavia puhujia ja kulttuuriesityksiä. Tapahtuman järjestävät Naisjärjestöjen Keskusliitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Ilmoittautumiset 30.11.2016 mennessä.

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluvassa Naisjärjestöjen Keskusliiton ja tasa-arvoasian neuvottelukunnan vetämässä 100 tasa-arvotekoa -hankkeessa tehdään uusia ja konkreettisia tekoja sukupuolten tasa-arvon ja naisten oikeuksien edistämiseksi sekä nostetaan erityisesti naisten näkyvyyttä juhlavuoden ohjelmassa. Hankkeella on 38 kumppanitahoa ja hankkeeseen ilmoittautuu koko ajan uusia yhteisöjä mukaan tasa-arvotekojen tekijöiksi. Lisätietoja hankkeesta, kumppaneista ja esimerkkejä jo julkaistuista teoista osoitteessa www.tasaarvoteot.fi 100 tasa-arvotekoa -hanke palkittiin vuoden 2016 tasa-arvotekona Tasa-arvopäivillä Helsingissä.

Toivomme, että pääsette osallistumaan sankoin joukoin hankkeemme starttitilaisuuteen sekä lähtemään mukaan hankkeeseen tekemällä tasa-arvoteon ja siten vaikuttamalla paitsi tasa-arvon edistämiseen myös Suomen juhlavuoden ohjelman sisältöön. Ilmoittautumiset 30.11.2016 mennessä osoitteessa www.tasaarvo100.fi tai täältäHuomaattehan, että tasa-arvotekojen tekijät voivat varata itselleen ständin. Pukeutua voi iloisesti oman juhlatyylin mukaan. Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa aloittamaan jouluinen viikonloppu hyvässä seurassa ja inspiroitumaan tasa-arvoteoista. Varmistetaan yhdessä, että Suomi 100 on myös tasa-arvon ja naisten juhlavuosi!

Eva Biaudet, puheenjohtaja
Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry 

Sari Raassina, puheenjohtaja
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta

Lisätietoja:

Pääsihteeri Terhi Heinilä [email protected],  
projektikoordinaattori Hanna Kemppainen [email protected]

Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry – The National Council of Women of Finland

www.tasaarvo100.fi                 #tasaarvo100

Jaa somessa: