Hyppää sisältöön

Ulkoministeriö haastaa edustustonsa ja yksikkönsä tasa-arvotekoihin

Ulkoministeriö osallistuu 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen haastamalla edustustonsa ja yksikkönsä useisiin tasa-arvotekoihin. Ministerit Timo Soini ja Kai Mykkänen osallistuvat kampanjaan, samoin valtiosihteeri, alivaltiosihteerit, osastopäälliköt ja apulaisosastopäälliköt. Myös edustustot ja ulkoministeriön osastot tekevät kukin vähintään yhden tasa-arvoteon. Teoilla tuodaan esiin tasa-arvon merkitys itsenäisen Suomen kehityksessä.

Tekoja on esitetty tähän mennessä jo yli sata. Tasa-arvoteot esitellään myöhemmin ministeriön formin.finland.fi -verkkosivustolla.

Ajatuksena on levittää tasa-arvon sanomaa niin Suomessa kuin sen ulkopuolellakin. Monet Suomen edustustot maailmalla ovat haastaneet asemamaansa viranomaisia ja poliittisia päättäjiä tekemään tasa-arvotekoja. Suomessa ulkoministeriö haastaa muut ministeriöt mukaan kampanjaan. Ulkoministeriön tasa-arvotekokampanja näkyy myös sosiaalisessa mediassa. #tasaarvo100 #tasaarvoteko #Suomi100

Lue lisää Teot-sivuiltamme! 

Lisätietoja: http://www.formin.fi


Torstaina 15.12.2016 vietettiin ulkoministeriön tasa-arvotekojen julkistamistilaisuutta, jossa ulkoministeri Timo Soini, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen sekä Suomen tasa-arvosuurlähettiläs Anne Lammila esittelivät ministeriön sitoumuksia 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen. 

Jaa somessa: