Hyppää sisältöön

Urheilussa tapahtuu – käytännön vinkkejä tasa-arvotyöhön!

Näin edistät tasa-arvoa käytännössä – naiset vaikuttajina vinkkaavat!

Menestyvään urheiluseuraan kuuluu avoin ja positiivinen ilmapiiri sekä moninaisuuden kunnioittaminen. Olympiakomitean Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -koulutukseen osallistuneet toteuttivat käytännön tasa-arvotekoja seuroissaan. Olympiakomitea on kerännyt yhteen osallistuneiden parhaat vinkit tasa-arvon edistämiseen seuratoiminnassa. Poimi parhaat vinkit käyttöön täältä!

Olympiakomitean Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -hankkeessa koulutetaan seura- ja aluetason toimijoita sekä avataan näköaloja liikunnan ja urheilun uudistamiseen. Hankkeen loppuseminaari järjestetään 29.1.2021. Lisätietoa tapahtumasta ja linkki ilmoittautumiseen täällä.

Mistä työkaluja tasa-arvon edistämiseen? 

På samma linje -hankkeen webinaarissa 9.12.2020 käsitellään työkaluja ja vinkkejä tasa-arvoisempaan urheilutyöhön. Webinaari tarjoaa tietoa sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisen tärkeydestä urheilussa ja liikunnassa. Lisäksi webinaarissa käsitellään konkreettisia keinoja ja vinkkejä, miten urheiluseurat ja -järjestöt voivat toteuttaa tasa-arvon edistämistä toiminnassaan. Tilaisuus järjestetään ruotsiksi. Ilmoittaudu mukaan 8.12.2020 mennessä!

Kuva: Olympiakomitea.

Jaa somessa: