Hyppää sisältöön

Vantaan kaupunki tehostaa viestintää lähisuhdeväkivallasta

Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan toteuttama työ on suunnattu sekä kaupungin työntekijöille että kuntalaisille. Konkreettisina toimenpiteinä viestinnän tehostamiseen sisältyy sivuston päivitystä, artikkeli asukaslehteen sekä viestinnän tehoviikko marraskuussa.

Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala arvioi ja kehittää henkilöstölle suunnattuja lähisuhdeväkivaltaan liittyviä sivuja, jotta tietopaketti tukisi mahdollisin hyvin tehtyä työtä.

Lähisuhdeväkivallasta tulee lokakuussa juttu Vantaan asukaslehteen ja lähisuhdeväkivallasta viestitään tehostetusti viikolla 48. Tuolloin esimerkiksi Vantaan kaupungin nettisivuilla tiedotetaan, mitä lähisuhdeväkivalta on ja mistä siihen voi saada Vantaalla ja lähistöllä apua. Samalla huomioidaan myös puhelinpalvelut, Nollalinja ja järjestöjen tuottamat palvelut.

Viestinnän tavoitteena on lisätä tietoa lähisuhdeväkivallasta, tukea tarjoavista tahoista sekä lähisuhdeväkivaltaan liittyvästä toiminnasta. Lisäämällä kuntalaisten tietoa ja henkilöstön osaamista lähisuhdeväkivallasta viestintä osaltaan vahvistaa lähisuhdeväkivallan ehkäisyä ja väkivaltaan puuttumista.

Jaa somessa: