Hyppää sisältöön

Mothers in Business MiB ry

www.mothersinbusiness.fi
Soile Pylsy, vapaaehtoistyön suunnittelija MiB ry, soile.pylsy(at)mib.fi ja info(at)mib.fi, 040 751 4898
www.mothersinbusiness.fi/vapaaehtoiseksi

Mothers in Business (MiB) on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa. Tällä hetkellä vapaaehtoistehtävät keskittyvät viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen, yhteiskunnallisen vaikuttamisen systematisointiin, virtuaalisen toiminnan kehittämiseen.

Tehtävä 1

#tapahtumat
#kehittäminen

Tapahtumien järjestäjä – Osaamista ja työelämätaitoja kehittävä sekä äidin hyvinvointia edistävä ja vertaistukea tarjoava tapahtumatoiminta on MiBin ydintä, jonka mahdollistajana ovat vapaaehtoistoimijat. Vapaaehtoisena pääsee ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan mibimäisiä tapahtumia, yritysvierailuja ja vertaiskohtaamisia. Tehtävä sopii sekä perhevapaalla että työelämässä olevalle. MiB toimii 10:llä paikkakunnalla ympäri Suomen ja tapahtumia järjestetään kaikilla MiB-paikkakunnilla sekä virtuaalisesti.

Tehtävä 2

#kehittäminen
#viestintä

MiBin vapaaehtoiset ovat mukana monilla tavoin yhdistyksen toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Mitä sinä haluaisit tehdä urasuuntautuneiden äitien tukemiseksi tai perheystävällisen työelämän ja yhteiskunnan edistämiseksi? Kerro se meille, niin mahdollistamme sen yhdessä!

Jaa somessa: