Hyppää sisältöön

Tunne rintasi ry

www.tunnerintasi.fi
Ee Eisen, järjestösihteeri ja vapaaehtoiskoordinaattori, ee.eisen(at)tunnerintasi.fi, 050 570 8317 (myös WhatsApp).

Rintaterveys, rintojen omatarkkailu ja rintasyövän varhainen toteaminen. Rintojen omatarkkailutiedon levittäminen, sote- ja hyvinvointialan ammattilaisten kouluttaminen ja yhteistyö, rintojen avusteisen omatarkkailun kehittäminen, yhdenvertainen ja saavutettava syöpätyö ja mammografia.

Tehtävä 1

#ohjaus
#tapahtumat

Rintojen omatarkkailun kouluttaja, koko Suomi. Voit kouluttautua rintaterveyden ja omatarkkailun kouluttajaksi, jolloin voit vetää koulutuksia, opastuksia, kouluvierailuja ja esitellä toimintaamme messuilla ja tapahtumissa.

Tehtävä 2

#viestintä

Sometiimiläinen, koko Suomi. Tule mukaan somettamaan rintaterveydestä omilla ja/tai järjestömme sometileillä. Keksitään yhdessä kivoja sometempauksia ja jaetaan tietoa somemaailmassa.

Tehtävä 3

#tapahtumat

Tapahtumaavustaja, koko Suomi. Tule avustamaan messuille ja tapahtumiin. Ollaan mukana sekä pienissä että todella isoissa tapahtumissa sekä järjestämme myös itse tapahtumia. Voit esitellä toimintaamme, rakentaa messupistettä, kuljettaa tavaroita, ideoida tapahtumasisältöä tai vaikka kokata herkkuja.

Tehtävä 4

#viestintä

Podcast-tiimi. Tule mukaan tekemään ja suunnittelemaan Tissipodcastia!

Tehtävä 5

#käsityöt
#valokuvaus

Käsityöt, taide ja askartelu. Neulo, virkkaa tai ompele opetusrintoja, askartele tissikorviksia kannatustuotteiksi, ota valokuvia ja piirrä meille värityskuvia – kaikki on mahdollista!

Jaa somessa: