Hyppää sisältöön

WOW – Women of the World Finland -festivaali mukaan 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen

Tampere-talo Oy, Feministinen ajatushautomo Hattu ja Suomen Lontoon Instituutti osallistuvat 100 tasa-arvotekoa -hankkeeseen toteuttamalla WOW – Women of the World Finland -festivaalin Tampere-talossa 11.–12.3.2017. Festivaali juhlii tasa-arvoa ja tuo esiin naisten ja tyttöjen tekoja ja kokemuksia. Festivaalin keskeisin sanoma on vahvistaa ihmisten vapautta valita. Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa. Tampere-talossa järjestetään myös Suuri tasa-arvon juhla 8.3.2017.

Festivaalin ohjelmistossa korostuvat osallistavuus ja erilaisten ihmisten omat äänet. WOW Finlandin festivaaliohjelmisto sisältää monipuolista keskustelua, yhdessä tekemistä ja taide-esityksiä. Ohjelmasisällöt on suunniteltu ympäri maata järjestetyissä avoimissa Think In -tilaisuuksissa, joihin on osallistunut n. 700 ihmistä. Varsinainen toteutus tehdään erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa – mm. Trendi-, Demi-lehdet ja Lily-verkkoyhteisö, Lunette, Tampereen ensi- ja turvakoti ry sekä Zonta International osallistuvat paneelien ja puheohjelman toteutukseen. Tampereen Elokuvajuhlien kautta festivaaleille saadaan kaksi mielenkiintoista lyhytelokuvakokonaisuutta.

”WOW-festivaali antaa meille kaikille mahdollisuuden saada uusi into ja yhteisö, jolla lähteä edistämään tasa-arvoa. Jokainen festivaalivieraamme on avain maailman muuttamiseen!”, sanoo Rosa Meriläinen, yksi WOW-festivaalin vetäjistä.

Lisäksi Tampere-talossa järjestetään keskiviikkona 8.3.2017 Suuri tasa-arvon juhla. Tilaisuudesta toteutetaan suora, interaktiivinen lähetys suomalaisiin peruskouluihin.

Lue lisää Teot-sivuiltamme!

Lisätietoja: www.wowfinland.fi

 

Wow-Finlandin logo, jossa teksti Women of the world festival Finland punaisen tähtikuvion päällä.
Jaa somessa: